Gott nytt år!

Gott nytt år min vänner!

Jag har varit vaken sen 06.15 för jag har haft utsläppet i stallet :) såå härligt!
-5 grader, sol och hästar som lunkar ut :D

Nu ska jag mocka ur Kix sjukhage tills de nya hästarna kommer :)

Igår lämnade 4 ponnysar stallet då den ena familjen köpt gård och en annan familj flyttade med till deras gård :(
Väldigt trevligt folk som tyvärr lämnade stallet men vem hade inte lämnat stallet för en hästgård? :D

Nu är det dags att sätta fart!

Hoppas ni får en kanon nyår för det ska jag ha :D ska fira 23 månader med min Marcus idag och ha en kanon kväll med fina vänner :D
LOVE!


Bilder

Här är bilderna som jag utlovade för mer än en vecka sen! :)



Senaste skadan hos Kookaii, den hon blev friskförklarad från för 2 veckor sedan. En spark som träffat hasspetsen och i samma veva spräck slemsäcken.



Min fina fina fina flicka. ♥

Bilder, frisk häst, och massa annat

Det har varit full rulle de senaste dagarna och jag har varit allt annat än hemma.. Har följt med en i stallet för att kolla på häst och jag har blivit totalt kär i en fölis. Oh, sååå satans söt! Kookaii är som sagt frisk men går kvar i sjukhagen, tog den första promenaden med henne idag och det gick allt annat än sakta och lugnt, väldigt mycket dragkramp och jag kände mig som en vante efter henne(för att jag var dum nog att inte ha träns på henne när jag promenerade)

Jag har även fått tummen ur att ta lite bilder på min häst, blev lite idag när jag gick en promenad och några i henne hage :)


Och för er som vill veta så väntar jag ju som sagt operationstid för min sjukdom men pratade nyss med min läkare för att få reda på min provsvar och sådär och fick höra att jag är för sjuk för att kunna läggas på ett operationsbord.. Så nu ökar de min medicindos och massa sånt och sen får vi se vart världen tar vägen helt..

Bilder kommer i ett annat inlägg!

Friskförklarad

Kookaii är nu äntligen friskförklarad!

Woop woop!
Sjukhage ett bra tag till och bara promenader i en månad! :D


Behandling och massor utav sprutor..

Ja, så ser mina dagar ut för tillfället..
De där med sprutor är inte uppskattat ifrån min sida alltså, jag har svimmat 4 ggr när veterinären varit ute i stallet och sprutat, även vid vaccination alltså ;)

Kookaii läser väl av mig ganska bra helt klart då jag spänner mig som fan när jag ska hålla och mamma spruta, men det går!
Hon testar ju än alltid i början men det går till slut, i torsdags tog det 1timme och 30 minuter att spruta henne idag gick det på 5 minuter :) FRAMSTEEEG!

Imorgon blir det att ringa veterinären igen för telefonkontakt :) snäll veterinär som ställer så :D


Tisdagen 6/12-2011

Ingen rolig dag det här, det kan jag lova! När Kookaii nu äntligen är färdig behandlad för sin slemsäcksinflammation så tro fan att jag var tvungen att ringa ut veterinären idag igen... *SUCK*

Nu ser ena hasspetsen väldig bra ut och hon skulle varit fit fot fight igentligen men icke, förra söndagen upptäckte jag ett sår på den andra hasspetsen och det så bara ut som ett sticksår, spolade med vatten och sen var det inte mer med det.. Några dagar senare kommer hon in svullen i benet och snubblar in i stallet över trösklen som är 5cm hög och håller på att gå omkull i gången.. Jag klipper då hasen på henne och ser att det jag trodde var ett sticksår visade sig vara en spark som har tagit riktigt illa och spräckt slemsäcken...


SUUUCK!

Smärtstillande och massa preparat i 1 vecka...

SNÖÖÖÖÖ 5/12 2011

Första snön är här!
Kookaii älskar det! Det var jobbigt att leda henne ut i hagen då hon ville springa ut och rulla sig!! Han knappt knäppa loss grimskaftet innan hon skulle rulla sig! Och vi rullade fleeeeeeera varv! Sen kastade hon sig upp och frustade nöjt och ville köra raaaaaace med alla andra hästar men det är svårt när man får gå i sjukhage :(

Nu ska jag ställa mig och mocka och njuta av den kalla luften att andas in!!

Loooove it!!